“Hoffsaus er en liten norsk håndverksprodusent drevet av kokkene Rasmus J. Skoglund og Simon Engen.
De lager fermenterte chilisauser og andre chili-relaterte produkter. Vi elsker alt som er sterkt og synes chili gjør seg til det meste. Når det kommer til chilisauser så liker vi at sausene våre er fruktige og friske. Derfor lager de frukt-drevne chilisauser som har akkurat passe mye kick.
Sausene er upasteuriserte og bør stå kjølig”
Nærmeste vi har en «vanlig» chilisaus i Sriracha-stil. Dette er «allrounderen» vår. Vi bruker den på alt! Til topping på egg er den fantastisk, og den kan brukes alle plasser du ellers ville brukt chilisaus.
Bruk den i dressinger, på pizza, på taco eller i en gryte for å spice opp. En av våre favoritting er å blande med litt soya, og honning, og bruke som saus til kyllingvinger.
Sausene er lacto-fermentert i 5 uker. De er upasteuriserte og må stå kjøling. Også før åpning.
Holdbarhet er ca. 6 mnd før åpning, ca 3 mnd etter. (vi har sauser som vi har lagret opp mot 24 måneder her, men vi velger å ikke sette holdbarheten så langt.)
Siden de er i live, så liker de godt å bli ristet eller vendt litt på en gang iblant når de står i butikken også.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Norge |
Antall per Kolli | 10.0 |
Nettovekt | 100.0 Gram |
GTIN | N/A |