Hoffsaus
Hoffsaus er et produkt laget av Rasmus Skoglund og Simon Engen. Begge har bred erfaring som kokker i både restaurant og konkurranse-sammenheng. De elsker chilisauser, og har alltid vært fasinert av fermentering.
Vi elsker fruktige chilisauser uten at det trenger å være for mye styrke og vi liker å kunne bruke mye, men fant aldri den perfekte for oss. Så vi satte like godt i gang med å prøve å lage det selv.
Etter et par år med å lage til oss selv og venner så kom spørsmålene fra butikker og restauranter som ville selge sausene våre forteller de.
Sausene er lacto-fermentert i 5 uker. De er upasteuriserte og må stå kjøling også før åpning. Holdbarheten er ca. 6 måneder før åpning, ca 3 måneder etter.
De har sauser som har lagret opp mot 24 måneder her, men velger å ikke sette holdbarheten så langt.
Siden de er i "live" , så liker de godt å bli ristet eller vendt litt på en gang iblant når de står i butikken også forklarer Hoffsausekokkene.
Hoffsaus har 3 faste sauser i sortimentet, og med jevne mellomrom også limited editions med råvarer som er i sesong.