Rosenblumenkäse – Alpeost med roseblader, Swisscru
Forpakningsinfo: 6.5 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
Et besøk i modningskjelleren under Güntensperger ysteriet når en skal foredle alpeosten med tørkede roseblader gir obskure duftassosiasjoner der man både hensettes til ostemodningsrom og et besøk i parfymehus i den sørfranske byen Grasse. De 2 måneder gamle ostene dekkes med tørkede roseblader som ved videre modning tilfører osten en behagelig smakskombinasjon av håndverksost og en behagelig mild og delikat krydret smak fra rosebladene.
Den Sveitsiske familieeide osteprodusenten «Güntensperger»startet produksjonen i 1868 og består i dag fire små ysterier. Dette er små ysterier med håndverksmessig produksjon basert på lokal melk fra små gårder. Helt fram til 2022 ble osten modnet i modningskjellere i Appenzell. Kapasiteten i modningsrommene var tett på sprengt og i 2022 kunne de endelig åpne et nybygd og hypermoderne modningsanlegg i Kirchberg.
Güntensperger’ne har hele tiden vært kjent for sin kreativitet og kontinuerlig innovasjon forankret i lokale tradisjoner. Teamet på over 60 medarbeidere sørger for at alt fra ystingen starter til osten er pakket og klar for salg foregår med sveitsisk presisjon og nøyaktighet. De produserer tradisjonelle oster som Raclette og Mütchli til mer kurisøse oster der man etter lang tids testing har kommet fram til nyvinnende og velsmakende oster.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Sveits |
Melk | Ku |
Øvrige egenskaper | Termisert |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 1.0 |
Nettovekt | 6500.0 Gram |
GTIN | N/A |