Wildblumenkäse - Alpeost med villblomster, Swisscru
Forpakningsinfo: 6.5 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
Noen ganger i løpet av året forvandles modnings kjelleren under Güntensperger ysteriet til det som kan minne om en blomstereng og ostelukta blandes med duften fra markblomster og ville urter. Ostene som har blitt modnet i 2 måneder dekkes med en blanding av spiselige markblomster og urter. Osten modnes så videre og utvikler en smak der den naturlige og fargerike utsiden påvirker smaken i retning av et forsterket floralt og urtepreget smaksbilde.
Den Sveitsiske familieeide osteprodusenten «Güntensperger»startet produksjonen i 1868 og består i dag fire små ysterier. Dette er små ysterier med håndverksmessig produksjon basert på lokal melk fra små gårder. Helt fram til 2022 ble osten modnet i modningskjellere i Appenzell. Kapasiteten i modningsrommene var tett på sprengt og i 2022 kunne de endelig åpne et nybygd og hypermoderne modningsanlegg i Kirchberg.
Güntensperger’ne har hele tiden vært kjent for sin kreativitet og kontinuerlig innovasjon forankret i lokale tradisjoner. Teamet på over 60 medarbeidere sørger for at alt fra ystingen starter til osten er pakket og klar for salg foregår med sveitsisk presisjon og nøyaktighet. De produserer tradisjonelle oster som Raclette og Mütchli til mer kurisøse oster der man etter lang tids testing har kommet fram til nyvinnende og velsmakende oster.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Sveits |
Melk | Ku |
Øvrige egenskaper | Termisert |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 1.0 |
Nettovekt | 6500.0 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |