Salame Felino Gentile, Edizioni Franchi
Forpakningsinfo: 0.8 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
Felino er etter manges oppfatning Italias beste salami. Kjøttet skal komme fra de samme svinene som benyttes i produksjonen av parmaskinke.
Felino er etter manges oppfatning Italias beste salami.
Med utgangspunkt i den vesle byen Felino ved foten av Apenninene lages disse lekkerhetene. Kjøttet skal komme fra de samme svinene som benyttes i produksjonen av parmaskinke. Kjøttet er grovmalt og krydret før det blandes med spekkbiter og hel sort pepper. Deretter stappes farsen i naturtarmer til en diameter på ca 4 cm og lengder på rundt 40 cm. Pølsene spekes i minimumu 20 dager før de sendes på markedet.
Riccardo kjøper sin Felino fra en liten produsent som er kjent for å lage de beste pølsene. Dette er en pølse som skal skjæres med kniv. Kutt den i tykkelse på ca 0,5 cm og i 45 graders vinkel.
Smak selv så blir du overbevist!
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Kjøtt | Svin |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 1 |
Nettovekt | 1800 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |