Salame Spinata Romagna, Edizioni Franchi
Varenummer: 20108
Salgsenhet: STKForpakningsinfo: 2.6 KG per STK
Antall per kolli: 10
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt
Spinata Romagna er en typisk salami fra de sentrale delene av Italia, og er først kjent fra Emilia Romagna
Spinanta henspeiler på pølsens flate og oval form. Pølsen lages av en liten salumeria i Emilia Romagna og er etter vår oppfatning en av de beste som kan skaffes. Her brukes det rikelig med den lokale hvitvinen på Trebbianodruer, hel pepper og en perfekt blanding av lardobiter og grovmalt kjøtt. Ikke bare smaker den godt, men den er også vakker å se på!
Spekes normalt i minst 2 måneder før vi får den til lager.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Kjøtt | Svin |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 10 |
Nettovekt | 2600 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |