En norsk salami av frilandsgris som byr på herlig styrke og en fyldig, sammensatt smak av røde krydder, oregano og hel sort pepper.
Perfekt på pizza, til noe godt og drikke, eller som tapas snacks.
Slegge vant kategorien årets kjøtt foredlet i Det Norske Måltid 2017. Ble tildelt spesialitetsmerket fra stiftelsen Norsk mat i 2018, og vinner av to stjerner i Grate Taste Award 2019.
Vår desiderte bestselger!
Produkt innhold:
Svinekjøtt av frilandsgris, salt, økologiske krydder som eks; økologisk paprika, økologisk chilli, økologisk oregano, økologisk druesukker og startkultur.
Næringsinnhold:
100gr ferdig vare inneholder:
Energi: 1642 kj/ 392 kcal
Fett: 33g
Herav mettet fett: 11,3g
Karbohydrater: 1,3g
Herav sukkerarter: 0,9g
Protein: 26,3g
Salt: 4,7g
til 100 g ferdig vare har det medgått 159g kjøtt.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Norge |
Kjøtt | Svin |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 10 |
Nettovekt | 100 Gram |
Horeca | Nei |
GTIN | N/A |