Skip to main content
Til toppen
Minimesse 2025 Hold av datoen! Torsdag 20. Mars

Sørlandsk Oaxaca Horeca, Osteverkstedet

Varenummer: 15112
Salgsenhet: KG
Antall per kolli: 10
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Fersk ost fra Osteverkstedet leveres til både Oslo og Stavanger 2 ganger per uke. 
OSLO: Bestilling skal sendes til oslo@matcompaniet.no. Frist er mandag kl.12 for levering onsdag/torsdag samme uke eller innen onsdag kl.12 for levering fredag samme uke.
STAVANGER: Bestilling skal sendes til stavanger@matcompaniet.no. Frist er fredag kl.12 for levering tirsdag uken etter, eller innen tirsdag kl.12 for levering torsdag samme uke.

Mozzarellaens Mexicanske fetter fra Oaxaca regionen, klar for å gjøre enhver nacho og quesadilla til tidenes beste!Oaxaca lages etter pasta filata metoden, som Mozzarella, og dette gjør dem til fantastiske smelteoster. Fetteren er saltere og fastere enn Mozzarella.

Småskala ysteri startet i 2013 av Andrea Maggioni, opprinnelig fra Milano i Italia. Andrea har sin osteutdanning fra Nord-Italia og har jobbet på ysteri i Puglia i Sør-Italia. Han har tatt med seg de beste oppskriftene fra Mimmo, en lokal ostemaker i Oria (Manduria), og yster for hånd etter gammel italiensk tradisjon, med norsk melk. Ostene er helt uten konserveringsmidler og unødvendige tilsetningsstoffer, melken er helten og får spille hovedrollen på Osteverkstedet. Sørlandsk Mozzarella bader for eksempel bare i rent Lillesandsvann.

Osteverkstedet fokuserer først og fremst på produksjon av ferske italienske oster.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Norge
Melk Ku
Øvrige egenskaper Råmelk
Bestillingsvare Ja
Estimert Leveringstid 4 Dager
Antall per Kolli 10.0
Nettovekt 1000.0 Gram
Horeca Ja
GTIN N/A
Lenker
Min side