Sørlandsk Oaxaca 300g, Osteverkstedet
Antall per kolli: 12
Minste antall: 1
Fersk ost fra Osteverkstedet leveres til både Oslo og Stavanger 2 ganger per uke.
OSLO: Bestilling skal sendes til oslo@matcompaniet.no. Frist er mandag kl.12 for levering onsdag/torsdag samme uke eller innen onsdag kl.12 for levering fredag samme uke.
STAVANGER: Bestilling skal sendes til stavanger@matcompaniet.no. Frist er fredag kl.12 for levering tirsdag uken etter, eller innen tirsdag kl.12 for levering torsdag samme uke.
Mozzarellaens Mexicanske fetter fra Oaxaca regionen, klar for å gjøre enhver nacho og quesadilla til tidenes beste! Oaxaca lages etter pasta filata metoden, som Mozzarella, og dette gjør dem til fantastiske smelteoster. Fetteren er saltere og fastere enn Mozzarella.
Osteverkstedet er et småskala ysteri startet i 2013 av Andrea Maggioni, opprinnelig fra Milano i Italia. Andrea har sin osteutdanning fra Nord-Italia og har jobbet på ysteri i Puglia i Sør-Italia. Han har tatt med seg de beste oppskriftene fra Mimmo, en lokal ostemaker i Oria (Manduria), og yster for hånd etter gammel italiensk tradisjon, med norsk melk. Ostene er helt uten konserveringsmidler eller unødvendige tilsetningsstoffer, melken er helten og får spille hovedrollen på Osteverkstedet. Sørlandsk Mozzarella bader for eksempel bare i rent Lillesandsvann.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Norge |
Melk | Ku |
Bestillingsvare | Ja |
Estimert Leveringstid | 3 Dager |
Antall per Kolli | 12.0 |
Nettovekt | 300.0 Gram |
Horeca | Nei |
EPD Nummer | 6628309 |
GTIN | 7090065350021 |