Sørlandsk Stracciatella Horeca, Osteverkstedet
Antall per kolli: 10
Minste antall: 1
Fersk ost fra Osteverkstedet leveres til både Oslo og Stavanger 2 ganger per uke.
OSLO: Bestilling skal sendes til oslo@matcompaniet.no. Frist er mandag kl.12 for levering onsdag/torsdag samme uke eller innen onsdag kl.12 for levering fredag samme uke.
STAVANGER: Bestilling skal sendes til stavanger@matcompaniet.no. Frist er fredag kl.12 for levering tirsdag uken etter, eller innen tirsdag kl.12 for levering torsdag samme uke.
De fleste kjenner Burrata, dronningen av alle oster i Italia. Stracciatella er hjertet av Burrata. Den er laget av strimlet Sørlandsk Mozzarella blandet med fløte. Spises sammen med salt eller søtt, og smaker fantastisk med spekemat og jordbær. Deilig!
Småskala ysteri startet i 2013 av Andrea Maggioni, opprinnelig fra Milano i Italia. Andrea har sin osteutdanning fra Nord-Italia og har jobbet på ysteri i Puglia i Sør-Italia. Han har tatt med seg de beste oppskriftene fra Mimmo, en lokal ostemaker i Oria (Manduria), og yster for hånd etter gammel italiensk tradisjon, med norsk melk. Ostene er helt uten konserveringsmidler og unødvendige tilsetningsstoffer, melken er helten og får spille hovedrollen på Osteverkstedet. Sørlandsk Mozzarella bader for eksempel bare i rent Lillesandsvann.
Osteverkstedet fokuserer først og fremst på produksjon av ferske italienske oster.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Norge |
Melk | Ku |
Øvrige egenskaper | Råmelk |
Bestillingsvare | Ja |
Estimert Leveringstid | 4 Dager |
Antall per Kolli | 10.0 |
Nettovekt | 1000.0 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |