Skip to main content
Til toppen
Minimesse 2025 Hold av datoen! Torsdag 20. Mars

Tagliatelle eggpasta med 7% trøffel 250g, Tartuflanghe

Varenummer: 30224
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Tagliatelle eggpasta med 7% trøffel fra Tartuflanghe på 250 grams eske

Tagliatelle eggpasta med trøffel 250g, Aldo

Kok pastaen, høvle over rikelig med fersk trøffel og parmesan avslutt med din beste olivenolje – det blir ikke mye bedre enn dette.

30177
Tagliatelle eggpasta med 1% trøffel 500g, Tartuflanghe

Tagliatelle eggpasta med 1% trøffel fra Tartuflanghe på 500 grams plastpakke

30226
Taglionini eggpasta med 1% trøffel 500g, Tartuflanghe

Taglionini eggpasta med 1% trøffel fra Tartuflanghe på 500 grams plastpakke

30225

I 1990 lanserte Tartuflanghe en verdensnyhet. Deres “Tartufissima Pasta” var verdens første trøffelpasta. Paolo’s far Beppe erfaring fra familierestauranten dannet grunnlaget for den etter hvert så berømte tørkede trøffelpastaen.
Mine beste pastamåltider har jeg fått i Langhe. Løvtynn tajarin laget på det beste melet og eggene som kan skaffes, kokt til perfeksjon, vendt i smør og servert med rikelig med fersk trøffel og et glass godt barbera eller barbaresco. Tilsynelatende en enkel rett, men samtidig representerer retten den mest subtile smakskombinasjonen som skapt for å lokke fram kulinariske gledestårer.

Perfekt Trøffelpasta
250 g Tartufissima
2 liter vann
Salt
2 – 3 ss godt smør

Rikelig med nyrevet parmegiano reggiano.
Kok opp 2 liter saltet vann til 250 gram pasta. Ha pastaen i når vannet fosskoker og kok i 5-6 minutter til ønsket konsistens. Husk å «spare» litt koketid til den siste finishen.
Mens pastaen koker smelter du smøret.
Slå vannet av pastaen og la den renne godt av seg før du vender den inn i smøret og gir den en siste rundt med smøret.
Server med rikelig med nyrevet parmesan og en svær bøtte god barbera eller barbaresco.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 12.0
Nettovekt 250.0 Gram
Horeca Nei
GTIN N/A
Lenker
Min side