Tagliolini Mais & Ris Glutenfri 250g, Caponi
Antall per kolli: 12
Minste antall: 12
Denne tynne, glutenfrie tagliolinien fra Caponi er laget av mais og ris for en lett og delikat tekstur. Perfekt til enkle sauser med smør, sitron, urter eller sjømat. Et elegant og smakfullt alternativ for deg som ønsker glutenfri pasta uten å gå på kompromiss med kvalitet.
Når himmelriket er glutenfritt
Hadde du for noen tiår siden forsøkt å overbevise en italiensk «nonna» om at det faktisk er mulig å lage en god pasta som ikke inneholder gluten, ville hun mest sannsynlig korset seg før hun bannlyste deg. Takket være Caponi vet vi at det ikke bare er mulig, men at man faktisk kan «lure» selv en italiensk bestemor med deres unike glutenfrie pasta. Teksturen og smaken er slik at de fleste vil anta at deres glutenfrie pasta er av den konvensjonelle slaget laget på hvete.
Deigen hvor melet er erstattet med 70% maismel og 30% rismel blandes med de øvrige ingrediensene i et lukket kammer som kun benyttes til denne delen av produskjoen. Det samme gjelder selvfølgelig alt annet verktøy som benyttes. Prosessen overvåkes av Caponis dedikerte «pastadamer», og det meste gjøres for hånd.
Den ferdige pastaen tørkes ved lav temperatur i ca 48 timer før den emballeres på en egen pakkelinje som opprettholder fraværet av gluten. Pastaen har samme bruksområde som konvensjonell pasta, så her er det bare å ta servere den med din beste sauseoppskrift. Kanskje du klarer å “lure” en pasta connaisseur til å tro det er noe helt annet enn glutenfri pasta som serve.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Italia |
Øvrige egenskaper | Glutenfri |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 12.0 |
Nettovekt | 250.0 Gram |
Horeca | Nei |
GTIN | 8020923000446 |