40573 Tonno Rosso (blåfinnet tunfiskfilet i olivenolje ) 110g, Armatore
Dette er Armatore sitt prestisjeprodukt. Sterkt kvoteregulert fangst som kun foregår i en kort periode av året. Fisken hånd renses umiddelbart og konserveres deretter med olivenolje. Alt dette for å bevare tekstur og smak. Selvfølgelig god som den er, men også som ingrediens i retter der du ønsker den beste smaken av konservert tunfisk
40574 Ventresca di Tonno Rosso (buklist fra blåfinnet tunfisk i olivenolje) 110g, Armatore
Buklist anses å være den beste stykningsdelen på tunfisken. Rik på fett og med en unik smak. For å ivareta produktets unike karakter har Armatore sikret seg de beste «tunfisk slakterne» til å skjære ut buklisten. Møre og rikere tunfisksmak finner du ikke. Nytes best alene.
40575 Bottarga di Tonno Rosso (finrevet tørket rogn fra blåfinnet tunfisk) 4g box, Armatore
Bottarga er speket rogn fra blåfinnet tunfisk. Boksen inneholder 4 gram, men man skal lete lenger enn langt for å finne så mye smak i en liten boks! Rognen presses og saltes lett for å så tørkes i naturlig klima slik man har gjort det gjennom generasjoner. Når smaken og teksturen er slik de ønsker det finrives rognen og fylles i bokser.
Dryss den på en spagetti vongole og åpne deg flaske knusktørr, syrefrisk hvitvin fra Campagna!
40576 Colatura di Alici Riserva (fermentert ansjosjuice) 50ml, Armatore
Ansjosekstrakt og salt basert på en mange hundreårig oppskrift og tradisjon. Ansjosen renses og legge i kastanjefat få timer etter den har blitt fanget i noten. Modning tar vanligvis fra 18-30 måneder. Ekstrakten beholder sin potente smak i minst 2 år etter den er tappet på flaske. En fantastisk smaksforstreker til supper, tomatsauser, fiskeretter, tartar – både fisk og kjøtt, pastaretter med skjell og skalldyr og selvfølgelig for å runde av den tett på perfekte sausen du skal ha til dagens fiskerett.
40577 Filetti di Alici olio d’oliva (ansjosfilet i olivenolje) 45g tin, Armatore
40578 Filetti di Alici olio d’oliva (ansjosfilet i olivenolje) 195g, Armatore
Armatore håndsorterer ansjosen som skal få æren av å havne i bedriftens bokser. Fisken legges med salt i kastanje fat og modnes i ca 8 måneder. Deretter hånd renses og fileteres de og legges på boks med olivenolje. Disse ansjosene har en unik balanse mellom den friske saltsmaken, naturlig sødme og en umamirik nøtteaktig karakter. Nyt som de er rett fra boksen, finhakket med litt persille og zest fra Amalfisitron til bisteccaen eller som topping på grillede margben.
40579 Alici sotto sale (ansjos på salt) 215g, Armatore
Armatore håndsorterer ansjosen som skal få æren av å havne i bedriftens bokser. Fisken legges med salt i kastanjefat og modnes i ca 8 måneder. Når de er ferdig modnet fjernes det opprinnelig saltet før de får en ny dose havsalt og legges på glass.