Sørlandsk Ricotta Fersk Horeca, Osteverkstedet
Antall per kolli: 10
Minste antall: 1
Dette produktet lages ferskt i Lillesand.
Se HER hvordan man bestiller.
Vekt i handlekurv er et estimat og vil avvike fra faktura.
Denne milde osten er bløt som en sørlandskonsonant og får folk til å lukke øynene når de smaker. Noen bruker den i raviolien. Andre venter til desserten. Prøv også Sørlandsk Ricotta med honning og ristede nøtter hvis du kan. 10 Dagers holdbarhet.
Småskala ysteri startet i 2013 av Andrea Maggioni, opprinnelig fra Milano i Italia. Andrea har sin osteutdanning fra Nord-Italia og har jobbet på ysteri i Puglia i Sør-Italia. Han har tatt med seg de beste oppskriftene fra Mimmo, en lokal ostemaker i Oria (Manduria), og yster for hånd etter gammel italiensk tradisjon, med norsk melk. Ostene er helt uten konserveringsmidler og unødvendige tilsetningsstoffer, melken er helten og får spille hovedrollen på Osteverkstedet. Sørlandsk Mozzarella bader for eksempel bare i rent Lillesandsvann.
Osteverkstedet fokuserer først og fremst på produksjon av ferske italienske oster.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Norge |
Melk | Ku |
Øvrige egenskaper | Råmelk |
Bestillingsvare | Ja |
Estimert Leveringstid | 4 Dager |
Antall per Kolli | 10.0 |
Nettovekt | 500.0 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |