Opprinnelse: Contessa Entellina, sør-vest på Sicilia ca 400 m o h, Donnfugatas første eiendom.
Klassifisering: Extra Virgin Olive Oil
Oliventyper: Nocellara del Belìce, Biancolilla, Cerasuola og Pidicuddara
Innhøstning: Manuell direkte fra trærne 2. halvdel av oktober
Pressing: Umiddelbart etter innhøstning. Sampressing av de ulike typene.
Smak: Rik og sammensatt duft. Klassisk kompleks smak av artiskokk og grønne tomater med en karakteristisk bitterhet som går over i krydrede toner og avsluttes med et hint av tørket frukt.
Bruksområder: En allround olje med mange bruksområder. God direkte på smaksrike sjømatretter, kjøtt og grillede grønnsaker.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Italia |
Antall per Kolli | 6.0 |
Nettovekt | 500.0 Gram |
GTIN | N/A |