Så er det den tida på året…
…da det lukter alt fra mild røyk til heftig matos fra hus, og hytte-hager, terrasser, plattinger og balkonger. De mest dedikerte «BBQ-ere» og «grillere» har sesong året rundt, men folk flest tørker støvet av redskapen og fyrer opp når løvet spretter. Med nyhetene fra «Foodswingers» på plass i sortimentet er Matcompaniet en selvfølgelig samarbeidspartner når hyllene skal fylles opp med grilltilbehør. Mange kjenner til Wild Fire, men sjekk også ut de mexicanske produktene fra Gran Lucito, Tortillaene fra Como Mexico er perfekte for quesadillas tilberedt på grillen og det korte pastaformatene fra Andalini, Campi og Don Antonio bør testes ut når du skal lage verdens beste Mac’n Cheese som BBQ kondiment.
Velkommen til å preppe hyllene med grilltilbehør fra vårt skattkammer!
Foodswingers - Bare å gni det inn og sause i vei!

Etter dette har Dag bygget og solgt en suksessbedrift for hardvare til serveringsbransjen for så å grunnlegge «BBQ Shop» sammen med en tidligere kollega , restauranten «Texas Barbecue» og produksjonsbedriften «Foodswingers», begge sammen med sin kone Angela Taliaferro. Produktene fra «Foodswingers» blir nå distribuert kun gjennom Matcompaniet.
Wild Fire Foods - Smaken du bare brenner for!

Vårt brennende ønske er at du skal få den ekte, autentiske smaken som kommer fra erfaring, kjærlighet og kunnskap. Chef Jeff stammer fra en kokkefamilie med dype røtter i Cherokee, Kreolsk og Karibisk matkultur og alle produktene er gamle familie-oppskrifter med innflytelser fra Japan, Thailand og Italia, der han har bodd og studert.
A. Idsøe AS - Lenge leve issebua!

Albert tok over fra sin far i 1999, han er 6. generasjon. Bedriften har holdt på siden 1828, og er idag kun forbunnet med kvalitet, både kjøtt og håndtverk.
Til grillsortimentet er Idsøe sine pølser et must, deres Midsummer pølse vant Det Norske Måltid, og ellers er trofeskapet fullt av priser fra NM og andre konkurranser.
Hoffsaus- Godt nok for det kongelig hoff!

Hoffsaus er et produkt laget av Rasmus Skoglund og Simon Engen. Begge har bred erfaring som kokker i både restaurant og konkurranse-sammenheng. De elsker chilisauser, og har alltid vært fasinert av fermentering.
Etter et par år med å lage til oss selv og venner så kom spørsmålene fra butikker og restauranter som ville selge sausene våre forteller de.
Sausene er lacto-fermentert i 5 uker. De er upasteuriserte og må stå kjøling også før åpning. Holdbarheten er ca. 6 måneder før åpning, ca 3 måneder etter.
Midsummer Hot Sauce

Den lille sausefabrikken ved Badedammen i Stavanger har flere batcher og chilityper på lager, og "limited" opplag vil komme i tidsrommene når den norske chilisesongen går i dvale (nov-mai).
Gode råvarer, balanse, kompleksitet og lagring på tretønner er noe av det som kjennetegner Midsummer.
Grillkongen Craig Products

Craig er Norges ubestridte grillkonge, ingen bestrider heller hans berettigelse til å kalle seg nettopp «Grillkongen Craig». Bakgrunnen er hans brennende kjærlighet for mat tilberedt mer eller mindre direkte over åpen ild og glør. I bunnen ligger hans gode minner fra oppveksten i Oklahoma; et av de områdene i USA der grillosen er som tettest.
Craig Whitson var også en grunnleggerne av Matcompaniet for drøyt 21 år siden. Etter mange år som som grillmisjonær er nå ringen sluttet og han lanserer sin egen serie «Grillkongen Craig Products» i samarbeid med Matcompaniet. Serien skal selges eksklusivt til delikatessebutikker og Horeca kunder.