Prosciutto di Soave Nostrano beinfri, La Casara
Forpakningsinfo: 7.5 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
Dette er en spekeskinke som ikke har noen appellasjon slik som de mer kjente italienske skinkene Parma og San Daniele. Likevel er det ingen grunn til unngå å smake på denne fantastiske skinken med en unik historie.
Skinken produseres av Giovanni Roncolato og hans familie i byen Brenton nord-øst for Verona. Deres bedrift La Casara har produsert ost siden 1920. I god italiensk tradisjon har de hele tiden holdt seg med svin som har blitt fôret på restene fra osteproduksjonen. Etterhvert som familiens venner og kunder i nabolaget fikk smake på deres foredlede skinkeprodukter begynte de en liten produksjon av skinker. speck og pølser for videresalg.
Svinene som benyttes til deres Soave-skinke er firttgående i et natureservat like ved landsbyen og fôres som sagt på gode proteinrester fra osteproduksjonen. Etter slakting behandles kjøttet slik det har blitt gjort i generasjoner. Først ved tørrsalting og massasje og deretter modning i naturlig klima i ca 18 måneder. Resultatet er en rik og mør skinke med karakter preget av eget håndverk og kjærlighet til råvaren.
Resultatet er store skinker med en rik og god smak der sødmen fra foret balanseres perfekt med saltet. Selv etter modning veier den ferdige utbenede skinkenfra i overkan av 7 og opptil 9 kilo.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Kjøtt | Svin |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 1.0 |
Nettovekt | 7500.0 Gram |
Horeca | Ja |
EPD Nummer | 5755244 |
GTIN | N/A |