La Casara
I 1920 startet Roncolato familiens osteproduksjon i landsbyen Brenton nordøst for Verona. Familien utviklet produksjonen og ble regnet for å være den ledende produsenten i området. I 1964 tok de over administrasjonen av ostecooperativet i Roncà. Navnet ble endret til La Casara, noe som i dag er synonymt med det ypperste av ost fra området.
Bedriften drives fortsatt av Roncolato familien, barnebarna til grunnleggeren og med Giovanni Roncolato i spissen står som garantister for at all ost lages i henhold til tradisjonen og det lokale regelverket. Ostene har høstet mye heder og ære og vant i 2021 prisen for beste Italienske osteprodusent.
Med utgangspunkt i restene fra osteproduksjonen forer La Casara opp noen særdeles lykkelige og velsmakende svin. Disse ender selvfølgelig opp som god spekemat. Deres Soave-skinke har fått en stor tilhengerskare og som helt klart fortjener din oppmerksomhet dersom du er på utkikk etter noe ekstra godt.
For mer informasjon se her