Guffanti har brukt mye tid på å besøke de beste produsentene av Taleggio. Opp gjennom årene har de opparbeidet mye kunnskap om hvem som yster den beste taleggioen.
Produsentene modner først ostene på mellom 20 og 30 grader i noen f å dager. Deretter flyttes ostene over i naturlige grotter og får utviklet smak og karakter over tid. Slutt affineringen skjer hos Guffanti som stareter å selge ostene når de har bikket 35 dager for "Taleggio Incarto Giallo" Disse ostene oppfattes fortsatt som unge med en frisk syrligeht og ikke veldig kompleks.
I glasset kan du med fordel ha enten en hvit stillvin fra Franciacorta eller en syrefrisk og ikke for fatpregt barbera.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Melk | Ku |
Øvrige egenskaper | Pasteurisert |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 2 |
Nettovekt | 2200 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |