Pariani
Selv om smaken som kjent er delt i to som den delen av kroppen vi sitter på er gastronomer over hele verden enige om en ting: verdens beste hasselnøtter kommer fra Dogliani i Piemonte: “Nocciole Piemonte I.G.P.”. Denne unike råvaren var årsaken til Matteo Pariani i 2010 grunnla «PARIANI»
Det hele startet med at Matteo etter mange tester begynte å produsere en unik kaldpresset hasselnøttolje; proppfull med nøttesmak og sunne fettsyrer. Restproduktet fra denne pressingen males til et smaksrikt fettfattig hasselnøttmel. Markedet tok i mot disse produktene med åpne armer, og lovordene haglet.
Med denne suksessen i bagasjen fortsatte Matteo og hans stab å utvikle sortimentet av unike produkter under mottoet «RICERCA ED ECCELLENZA» - forskning og topp kvalitet. I starten fokuserte de på å utvikle tilsvarende produkter av valnøtter, pinjekjerner, mandler og pistasjnøtter. Resultatet var et unikt utvalg av de beste nøttene; skåldete og pakket, oljer, mel og nøttepaste.
Pariani ble raskt en fortrukken leverandør til kresne konditorer, kokker og små iskremprodusenter. De samarbeider med de beste håndverkerne i Italia og utvikler kontinuerlig nye produkter. I tillegg til nøtteproduktene har de et bredt utvalg av tørkede og kandiserte frukter for bakverk og iskrem.
Matcompaniet lagerfører en del av sortimentet; blant annet det meste av naturelle nøtter, mandelmel og noe kandisert frukt. Det som ikke er lagerført kan vi bestille til våre kvalitetsbevisste kunder. Bestselgeren er de skåldede Nocciole Piemonte I.G.P. – verdens beste hasselnøtter.
For mer informasjon se her