Chile Ancho er en tørket Poblano Chili og har en rik, søt og sjokoladeaktig smak. Den passer perfekt i røde sauser, f.eks til Enchiladas eller i Mole sammen med krydder som kanel, spisskumin, korianderfrø og kakao.
Chile Ancho er en tørket Poblano Chili og har en rik, søt og sjokoladeaktig smak. Den passer perfekt i røde sauser, f.eks til Enchiladas eller i Mole sammen med krydder som kanel, spisskumin, korianderfrø og kakao.
Arbol er rimelig spicy, og svever på 15 000-30000 på Scovilleskalaen De har en røykfylt, nøtteaktig smak som forsterkes ytterligere når de varmebehandles.
Chipotle Morita er rød Jalapeno chili som er røkes over bål til de akkurat er tørket ut.
Den har styrken fra en Jalapeno, men med et betydelig innslag av rik røyksmak.
Guajillo chili er en lang, mørkerød chili med et læraktig preg på skallet. Den er sterk, fruktig og rik på smak, og er svært allsidig.Guajillo chili er en lang, mørkerød chili med et læraktig preg på skallet. Den er sterk, fruktig og rik på smak, og er svært allsidig.
Pasilla er en lang, mørk chili med en mild smak og tykt skall som bidrar til å tykne sauser. Den brukes gjerne i kombinasjon med Ancho chili som base i en rekke sauser/salsaer.
Pasilla er en lang, mørk chili med en mild smak og tykt skall som bidrar til å tykne sauser. Den brukes gjerne i kombinasjon med Ancho chili som base i en rekke sauser/salsaer.
Epazote er et tradisjonelt krydder i det meksikanske kjøkken. Smaken kan minne om oregano, anis, sitrus og mynte og gir en rustikk smak til rettene den brukes i.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.